Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Το Skywalker.gr στο New York College (NYC) Career Fair


Το Skywalker.gr στο New York College (NYC) Career Fair

To Skywalker.gr έχοντας ως στόχο του την βελτιστοποίηση των δυνατοτήτων των νέων υποψηφίων  πραγματοποίησε ένα workshop/σεμινάριο στα πλαίσια του NYC Career Fair στις 22 Μαΐου με θέμα την αποτελεσματική εύρεση εργασίας. 

Πιο συγκεκριμένα η κα Αρτίνα Γκέτση, Υπεύθυνη Κοινωνικής Διασύνδεσης αναφέρθηκε στο Βιογραφικό Σημείωμα και τη Συνοδευτική Επιστολή ενώ η κα Ιωάννα Παπαγγελή, Υπεύθυνη Οριζόντιας Δικτύωσης  μίλησε για την αποτελεσματική Συνέντευξη Εργασίας.

Μερικά από τα βασικά σημεία του σεμιναρίου ήταν ποιος είναι ο ρόλος του Βιογραφικού Σημειώματος, τι πρέπει να περιλαμβάνει, παραδείγματα αυτού καθώς και συμβουλές για την ορθή σύνταξη τόσο του Βιογραφικού όσο και της Συνοδευτικής Επιστολής . Όσον αφορά τη Συνέντευξη παρουσιάστηκαν συμβουλές τόσο για την προετοιμασία όσο και για την παρουσία μας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης σε πραγματικό μάλιστα χρόνο.

Η συνεργασία μας με όλο το προσωπικό του New York College  ήταν άριστη ενώ το ενδιαφέρον των υποψηφίων παρέμεινε αμείωτο καθ’ όλη τη διάρκεια του σεμιναρίου. 

Με τη δέσμευση ότι θα είμαστε πάντα δίπλα στις ανάγκες των υποψηφίων, αναμένουμε και τις δικές σας προτάσεις για το τι θα θέλατε να ακούσετε σε μελλοντικό μας σεμινάριο.


Αθανασία Τσουκαλά, Υπεύθυνη Digital Marketing, Skywalker.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου