Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Σεμινάριο «Πώς θα γίνω η Επιλογή του Εργοδότη» για το ΙΙΕΚ Δέλτα



Στις  27 Μαΐου και στις 2 Ιουνίου το www.skywalker.gr είχε τη χαρά να πραγματοποιήσει σεμινάριο με θέμα «Πώς θα γίνω η επιλογή του εργοδότη» στις εγκαταστάσεις των ΙΙΕΚ Δέλτα Θεσσαλονίκης και Ιωαννίνων αντίστοιχα.

Το περιεχόμενο του σεμιναρίου αφορούσε δύο σκέλη: την προετοιμασία των σπουδαστών και των αποφοίτων των ΙΙΕΚ Δέλτα ενόψει μιας ενδεχόμενης συνέντευξης επιλογής προσωπικού και συμβουλές για τη σύνταξη του βιογραφικού τους σημειώματος. Στο σκέλος της σύνταξης βιογραφικού σημειώματος δώσαμε χρήσιμες συμβουλές αναφορικά με θέματα σύνταξης, μορφής, αποφυγή συχνών λαθών, ιεράρχηση επαγγελματικής εμπειρίας και προσόντων κ.α. ενώ το σκέλος της συνέντευξης επιλογής προσωπικού χωρίστηκε στην ανάλυση τριών σταδίων (πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το πέρας μιας συνέντευξης).

Η συμμετοχή των  ενδιαφερομένων και στις δύο πόλεις, όπως και τα εύστοχα ερωτήματα που τέθηκαν, αποδεικνύουν για ακόμη μια φορά τη σημασία και την επιτακτική ανάγκη της προετοιμασίας πριν τη διαδικασία διεκδίκησης μιας θέσης εργασίας από τους υποψηφίους.

Εισηγήτρια και των δύο σεμιναρίων ήταν η κα Αλεξάνδρα Φουκίδου, διευθύντρια Περιφερειακού Τομέα του Skywalker.gr.

Ευχαριστούμε το ΙΙΕΚ Δέλτα για την εμπιστοσύνη του και το συγχαίρουμε για τις ενδιαφέρουσες πρωτοβουλίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου