Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Career Fair NYC 2015

Το Skywalker έλαβε μέρος  στο Career Fair 2015 του New York College όπου διεξήχθη στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη. Στηρίζοντας για άλλη μια φορά τις ημέρες καριέρας του κολλεγίου και ισχυροποιώντας έτσι τις σχέσεις μεταξύ του χώρου της αγοράς εργασίας και του εκπαιδευτικού.
 




  Το Career Fair Athens 2015 αποτελούνταν από δύο ενότητες το coaching, mentoring και τις συνεντεύξεις. Στην πρώτη ενότητα "Career Skills" στις 19 Μαϊου με διάλεξη για την "Συνοδευτική επιστολή και συμβουλές για την σύνταξη του βιογραφικού σημειώματος" η Κέλλυ Μπαντή- Υπεύθυνη διαφημίσεων και χορηγιών Skywalker.gr, πραγματοποίηση το 2ωρο σεμινάριο, όπου είχε πολύ μεγάλη επιτυχία και θετική ανταπόκριση από το κοινό που συμμετείχε.

Στο δεύτερη ενότητα "Career Day" όπου είχε διάρκεια δύο μέρες στις 27 &28 Μαϊου, η συμμετοχή μας αποσκόπησε στην παροχή συμβουλών εύρεσης εργασίας και διόρθωσης του βιογραφικού σημειώματος καθως και στην επαφή με το κοινό και την αφούγκραση των αναγκών και δυσκολίων τους κατά την διάρκεια αναζήτησης εργασίας.
Το κοινό που προσήλθε, οι διοργανωτές και η οργάνωση του όλου event ήταν άριστοι και αναμένουμε και σε επόμενες τέτοιες εκδηλώσεις όπου σκοπό έχουν την ενημέρωση και επαφή του κοινού που αναζητά εργασία με την αγορά και τους εργοδότες.

Στο Career Day της Θεσσαλονίκης όπου συμμετείχε η Αλεξία Φουκίδου-  Διευθύντρια περιφερειακού  τομέα Skywalker.gr στις 4 Ιουνίου, παρευρέθηκαν 21 εταιρίες από διάφορους κλάδους και συνομίλησαν μαζί με τους φοιτητές μελετώντας την πιθανή συνεργασία τους. Το Skywalker έδωσε το παρόν του περέχοντας συμβουλές στους υποψηφίους και απάντησε και στις ερωτήσεις τους σε θέματα αναζήτησης εργασίας.

Περισσότερο υλικό μπορείτε να βρείτε εδώ

Η ομάδα του Skywalker.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου